Актуално

Всяка сряда, 19:00 - 20:30 ч.
Клуб FUNTASTIKO (Студентски град, зад магазин Фантастико)

Клуб "Студентски живот" е създаден, за да помага на студентите да се развиват в социалната, интелектуалната, академичната и духовната области от живота.

Инициативите, които предлагаме целят личностното развитие на студентите в София, помагайки им да развият пълния си потенциал като бъдещи и настоящи лидери на страната, а също и да изградят здрави взаимоотношения с приятели, колеги и роднини.

Нашето ядро от ценности е изградено от християнските принципи и стандарт за живот, защото вярваме, че именно те са устояли проверката на времето и допринесли за истинския разцвет на западната цивилизация.

Всяка седмица предлагаме следните инициативи:

- English Club - възможност заедно да практикуваме своя английски език с други студенти в една приятна и позитивна атмосфера.

- Лидерски форум - място, в което да усвояваме различни умения от областта на лидерството и емоционалната интелигентност. (EQ)

- Аrt party - възможност да развиваме творчески умения и да практикуваме своите таланти заедно с други студенти като нас.

- Библейски акценти - теми, показващи актуалността на християнството в нашето съвремие и разглеждане на фундаментални въпроси от човешкото битие.

Елате да се забавляваме заедно и да градим автентично приятелство!

Всеки е добре дошъл!